SKREA tournee 2017

Het Studentenkoor Amsterdam (SKA) is jarig. Dat is het natuurlijk ieder jaar, maar dit jaar wordt het 30. Een kleine mijlpaal, een jubileum. Ouder dan de gemiddelde leeftijd van haar leden – voor het eerst wellicht. En tegelijkertijd nog net zo jong.

Het CREA Orkest is uitgenodigd om mee te doen met het SKA. In de zomer van dit jaar gaat het SKA samen met het CREA Orkest (SKREA) op een tournee. Op het programma staat een symfonische Bildungsreis naar het land waar de citroenen bloeien, naar de stad met de oudste universiteit van Europa, naar Bologna. Ook zal er een concert worden gegeven in Freising, Zuid Duitsland. Alwaar een bijzondere samenklank zal optreden met het koor bestaande uit vluchtelingen. Leden van orkest en koor dragen aan deze reis royaal bij uit eigen zak, vele fondsen zijn aangevraagd en ondertussen ook binnenkomen. Ondanks alle giften en bijdragen kunnen we zeker nog uw hulp gebruiken!

Mocht u willen storten in de tournee-portemonnee en zo de zomer van het SKREA extra zonnig maken, dan bent u daarvoor van harte uitgenodigd.

Over een kleine maand klopt de Belastingdienst weer op uw deur. Met een donatie aan het SKREA ter ondersteuning van de tour maakt u uw aangifte makkelijker én leuker. Het Kan Wel Degelijk.

Onze dank is oneindig.

Met grenzeloze muzikale groet,

De Tourneecommissie
e-mailadres: [email protected]

 

SKA en CREA Orkest vormen samen het SKREA deze zomer!

Het SKA viert zijn jubileumjaar en gaat samen met het CREA Orkest een heerlijk programma tegemoet met een knallend optreden in het Concertgebouw en een fantastische reis naar Bologna en Freising.

Wilt u deze heerlijke combinatie ondersteunen? Kom dan naar ons concert op dinsdag 20 juni in het Concertgebouw. Wilt u ons verder nog meer steunen? Dat kan, doneer nu en maak onze reis naar Bologna en Freising mogelijk!


Het SKA en het CREA Orkest (SKREA) samen op een optreden in Muziekgebouw Eindhoven, juni 2017. Foto: Arno Wouters 

Meer informatie

  • Concertagenda: Klik hier voor meer info over de concertagenda van de tournee.

  • Tourneecommissie: Klik hier voor meer info over de leden van de tourneecommissie.

Volg onze Facebook-pagina Concert Tour SKREA 2017!